Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Guru Buat Hubungan Seks dengan Pelajar

Posted by Ahsfantasy Ryu Sabtu, Januari 15 13 Buah Fikiran Pengunjung

Biasa kita dengar cikgu lelaki yang selalu timbulkan masalah jenayah seksual dengan pelajar contohnya kes cikgu muzik di Kuantan. Jenayah? Hmm, Kalau dengan remaja atau kanak-kanak bawah umur, memang jenayah la walaupuan mangsa merelakan. Tapi ni lain, sebab kes ini melibatkan guru wanita berusia 27 yang mengadakan hubungan seks dengan pelajarnya yang berumur 16 tahun. Bukan di Malaysia ya, tapi di Plainfield.

Perbuatan guru dan pelajar tersebut tertangkap apabila dia dilihat berada berdua-duaan di dalam sebuah kereta di belakang sebuah pusat membeli-belah dalam keadaan separuh bogel. Kes ni dah berlaku seminggu yang lalu tapi hari ni baru saya tertarik untuk menulis, segalanya kerana kobosanan berada di asrama pada hujung minggu!

P/s: Sedang berfikir tentang Malaysia.

13 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger