Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Luka yang Menggores Hati

Posted by Ahsfantasy Ryu Khamis, April 16 2 Buah Fikiran Pengunjung

Aku bukanlah pujangga yang mahsyur dengan tarian tinta. Aku hanya aku yang terkadang penerimaanku ini tersasar daripada apa yang aku impikan. Ada benarnya ungkapan di sudut itu; hidup ini adalah lukisan tanpa pemadam. Sekali langkah tersasar, meskipun diundur, tetap jua meninggalkan kesan. Begitu juga saat dilukai. Walau atas dasar apa sekalipun luka itu menggores, namun sakitnya tetap terasa. Jua walau segunung maafpun datang menyembah, meski duka beransur pergi namun luka itu takkan terpadam. Seringkali aku merayu pada diri untuk ku mengerti tentang sesuatu; dia jua insan biasa yang terkadang melakukan dosa. Namun aku seringkali tewas untuk terus akur. Mengapa ia bertandang jika hanya untuk menyakiti?

2 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger