Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Kan Dah Cedera | Adat Bermain, Biasalah !

Posted by Ahsfantasy Ryu Sabtu, Ogos 1 2 Buah Fikiran Pengunjung
Semasa main hoki suka-suka petang tadi punyalah gembira. Lagi-lagi bila pasukan kita mendahului pasukan lawan dengan gol 0-3. Tapi biasalah, masa main tu, bila lawan nampak kita seronok, dia mula agresif, main ikut sedap dia, peraturan pun letak tepi. Hayun kayu tak kira arah, padahnya ibu jari saya dilibas kayu dia. Mujur tak patah tak apa. Dua gelembung darah terbentuk, moga lepas ni baik-baik sahaja.

"Kamu tidak akan pernah memiliki seorang teman, jika kamu mengharapkan seseorang tanpa kesalahan kerana semua manusia itu baik kalau kamu dapat melihat kebaikannya dan menyenangkan kalau kamu dapat melihat keunikannya. Tetapi semua manusia itu akan buruk dan membosankan kalau kamu tidak dapat melihat keduanya..."
Bila dah terkena tu memang saya terpaksa minta diri, keluar daripada permainan. Nak cari ais. Sudahnya keputusan seri 3-3. Moga itu bisa buat hati pihak lawan tenteram.

P/s: Ambillah kalau nak menang. Saya main nak enjoy sahaja.

2 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger