Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Lulus O'Level~

Posted by Ahsfantasy Ryu Isnin, Ogos 2 3 Buah Fikiran Pengunjung
26 hingga 30 Julai lalu saya tinggalkan IPG saya, untuk berdamping kembali dengan kuda... Yeah, I love horses! kali ni untuk menjalani Ujian O'Level dalam Sukan Ekuestrian, alhamdulillah segalanya dipermudahkan walaupun sayalah candidate yang selalu kena marah, sebab suka sangat main-main!

Selepas berkursus 4 hari di kuantan yang ada sayang sebutkan pada post yang terdahulu, kali ni pula saya ke MAFEC (Pusat Ekuestrian Tentera Diraja Malaysia), Sungai besi untuk melunaskan sisa-sisa kursus yang masih berbaki kemudian menghadapi ujian yang disediakan oleh Pusat Ekuin Malaysia. Bermalam di Kuala Lumpur International Hotel, dan sepanjang masa kaki ini berjalan melainkan waktu tidur!

Terima kasih buat En. Rosdan, En. Ahmad Yani, En. Halim dan teman-teman semua~

Mood: Sangat bahagia!

3 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger