Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Sendirian Terkenang

Posted by Ahsfantasy Ryu Jumaat, Ogos 6 4 Buah Fikiran Pengunjung
Sendirian begini membuatkan saya terkenangkan sesuatu, tertewaskah kamu, saat hidup saya diselubungi hiba, tika keputusan peperiksaan akhir semester saya yang jatuh tiba-tiba. segalanya tertakdir di semester pertama, saat saya merasakan keputusan itulah yang paling menyedihkan sepanjang berjuang demi sarjana.

Benar janji Dia, saya bukanlah apa-apa kiranya tidak diuji dan Dia telah membuktikan keadilanNya. Saat kejatuhan saya ditertawa, dicerca, saya terpaksa terima walau pada mulanya hati ini amat terluka.

Keputusan di semester tiga ini amat bermakna dan membawa rahmat lalu dipanjatkan kesyukuran pada Dia yang mengurnia, untuk saya hamba yang kerdil lagi hina, segalanya menguatkan cinta, ditakdirkan sesuatu itu bukan untuk sia-sia. Alhamdulillah.

4 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger