Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Cara 'Delete' 'Fan Page' di 'Facebook'

Posted by Ahsfantasy Ryu Sabtu, Disember 18 16 Buah Fikiran Pengunjung

Sepetang penat untuk buat fan page kat sebelah ni. Bagi sesiapa yang berminat, bolehlah klik Like ya sayang. Bukan penat nak letak gadjet kat sebelah ni, tapi penat time create page tu. Entah macam mana jadi sampai 3 pula page ahsfantasy24.com ni. So, tadi saya pening nak delete yang lagi 2 page tu la.


Kalau ada orang paste link entry blog dia kat fan page tu, confirm saya akan melawat dan tinggalkan jejak. Tak percaya? Cubalah! Kalau ada yang punya nasib yang sama, saya letakkan kat sini cara-cara nak delete fan page di facebook anda. Juga untuk rujukan masa hadapan:
  1. Log in akaun Facebook anda;
  2. Klik paparan 'fan page' yang anda ingin delete;
  3. Klik 'Edit Page' di sidebar kiri di bawah gambar fan page;
  4. Pilih 'permanently delete page'.


P/s: Belajar daripada pengalaman. Terlajak perahu boleh diundur, terlajak delete fan page, memang kena buat yang lain.

16 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger