Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Bukan Lagi Ahli Jawatankuasa Perwakilan Pelajar!

Posted by Ahsfantasy Ryu Sabtu, Januari 29 21 Buah Fikiran Pengunjung

Setelah setahun menyandang jawatan Exco Seranta dan Teknologi Jawatankusa Perwakilan Pelajar IPG Kampus Tengku Ampuan Afzan sesi 2010/2011, semalam tamatlah tanggungjawab saya seusai Pembubaran JPP sesi 2010/2011 oleh Ketua Jabatan Hal Ehwal pelajar IPG Kampus Tengku Ampuan Afzan.

Kembalilah tugas tersebut kepada yang lebih berhak, selamat berjuang untuk legasi JPP yang akan datang! Terima kasih buat yang banyak menyokong dan membantu saya serta maaf buat segala khilaf dan kekurangan yang ada...

Ada sesuatu yang membuatkan saya pilu saat majlis pembubaran tu, saat YDP kesayangan tak berada di sisi kami. Ramai yang mengalirkan air mata kerna terkenangkan, tapi kami harus akur bahawa dia sedang menghadapi ujian dari Ilahi... Tentang dia:


21 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger