Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Dr Mohamad Khir Toyo Hilang Gelaran Dato' Seri

Posted by Ahsfantasy Ryu Khamis, Januari 13 24 Buah Fikiran Pengunjung
Susulan pertuduhan kes rasuah yang menyelubungi hidup Dr Mohamad Khir Toyo sejak Disember tahun lalu, Sultan Sharafuddin Idris Syah menitahkan penggantungan ahli Darjah kebesaran Seri Paduka Mahkota Selangor (Dato' Seri) ke atas bekas Menteri Selangor itu yang telah menerima darjah kebesaran tersebut pada tahun 2001 lalu.

Pemulangan semula pingat ini adalah berikutan untuk mengelakkan darjah kebesaran negeri terpalit dengan sebarang keaiban berhubung kes tuduhan rasuah pemilikan 2 lot tanah dan sebuah rumah mewah di Seksyen Tujuh, Shah Alam. Pokok bergoyang-goyang? Apakah?

P/s: Kalau saya jadi menteri, agak-agak boleh tak nak buat banglo mewah 8 angka macam ni? Opppsss...!

24 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger