Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Kau Bila Nak Kahwin?

Posted by Ahsfantasy Ryu Selasa, Januari 11 28 Buah Fikiran Pengunjung

Okay bila umur dah semakin meningkat, bila waktu untuk menghabiskan zaman kampus semakin dekat, maka semakin ramailah orang duk tanya kita tentang berumah tangga kan? Kalau sekali sekala tanya tu, boleh dikira sebagai penyeri hidup yang suram kan. Tapi kalau dah sepanjang masa duk tanya benda yang sama, tersekat nafas juga dibuatnya.

  • Kau bila nak kahwin, dia dah kahwin, classmate dia dah kahwin, roomate dia dah kahwin, adik dia dah kahwin, kau bila lagi?
Kamu bilanglah seramai mana insan yang telah berkahwin pun, saya tak pandang semua tu. Saya tak kahwin kerana pengaruh rakan-rakan yang telah menempuh alam tersebut, tapi saya akan mendirikan rumah tangga saat sampai jodoh saya dan saya bersedia ke arah itu. Mudah kan?

P/s: Tahniah buat yang dah menempuh alam rumah tangga, semoga bahagia sampai syurga.

28 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger