Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Kes Ibu Bapa Gila Vavi Minggu Ini

Posted by Ahsfantasy Ryu Sabtu, Januari 15 29 Buah Fikiran Pengunjung

Semalam kecoh tentang bayi yang ditumbuk oleh ibunya. Kesannya, bayi tersebut lebam di seluruh muka, patah tulang pelipis, cedera di kepala dan menghadapi risiko buta mata kanan. Eh, kalau nak lawan Sapo Biki pun janganlah anak yang baru berusia setahun tu yang jadi mangsa! Kamu ni memang gila, tak berhati perut!


Hari ni pula kita digegarkan dengan kes bapa hempas anaknya yang berusia 18 bulan ke atas tilam nipis akibat sikap panas baran melampau. Kesannya, bayi yang berusia 18 bulan tersebut patah peha kanan. Lelaki macam ni elok jadi makanan buaya dalam zoo, hidup langsung tak menguntungkan!

Alahamdulillah kita dilahirkan dalam keluarga yang sarat kasih sayang dan mampu hidup dengan harmoni. Saya sayang Mak dan Abah saya dulu, kini dan selamanya...

P/s: Rindukan baby!

29 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger