Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Selamat Hari Raya, Sayang!

Posted by Ahsfantasy Ryu Rabu, Ogos 31 12 Buah Fikiran Pengunjung
Bimbang tertumpu lama di depan skrin, saya elakkan buka laman blogger. Tapi hari ni buka juga, rindu tak tertahan! Saya, mahu ucap SALAM 'IDULFITRI untuk semua pembaca dan pengikut ahsfantsy24.com, merendah diri memohon ampun untuk segala tutur dan laku yang melukakan serta segala khilaf yang ada, mohon jua dimaafkan.

Rumpun buluh pinggiran lembah,
Bersama palas tunduk melata,
Jari sepuluh sama disembah,
Tanda ikhlas maaf dipinta.

Sesungguhnya Allah memerintahkan engkau supaya memaafkan orang yang menzalimi engkau dan memberi kepada siapa yang menghalang (menentang) engkau dan hubungkanlah tali kekeluargaan dan persaudaraan (silaturahim) bagi siapa yang memutuskannya.” Sesama Muslim mesti saling sayang menyayangi. Allah tidak akan menyayangi orang yang tidak menyayangi makhluk-Nya. Saya mengasihi kalian.

P/s: 0-0 ya.. Salam kemerdekaan juga. XOXO!

12 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger