Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Daftar Churp Churp | Now I Am Churper !

Posted by Ahsfantasy Ryu Selasa, Januari 31 8 Buah Fikiran Pengunjung
Orang dah berzaman daftar tapi kita buat jakun baru nak daftar, memang macam menyampah bila dengar. Tapi tak apalah, better late than never. Kalau ada yang belum daftar, jom sertai kominiti ni, ramai blogger yang sertai. Kalau  nak tahu lebih lanjut, google lah. Suhu 20°C, tangan rasa macam kaku nak menaip panjang. Nak kena buat fail KSSR pula ni, masa untuk bekerja. Jadi, selamat berjihad semua! Semoga hari ini lebih baik daripada semalam.

Mood: Praktikum.

8 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger