Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Contest 2: Kata-Kata Indah

Posted by Ahsfantasy Ryu Sabtu, Mei 19 23 Buah Fikiran Pengunjung
Bangun pagi tadi Sis Syira datang rumah ajak sertai contest. Kalau bab-bab kata, memang tak keberatanlah nak sertai. Ringkas, senang, tak perlu nak ambil masa panjang. Bila baca syarat penyertaan tu, was-was juga quote macam mana yang Sis Syira nak, tak tahu tema. Tapi hentam sahajalah. * Senyum. Kalau ada sesiapa yang nak sertai, klik sahaja gambar mawar di atas.

Dakwah dengan kasih sayang; niat jangan menyimpang, pedoman jangan melayang. ♥

Tak ada apa yang istimewa. Quote tu saya tulis semasa update status di Facebook saya semalam. Cuma; asal saya memaknakannya, saya suka. Oleh sebab saya suka layan short entry di blog Lying To Myself, jadi saya ajak penulisnya menyertai contest ni.

P/s: Sis, terima kasih atas undangan.

23 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger