Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Cinta Mungkin Punah Tapi Aku Harap Hidup Kau Belum Musnah

Posted by Ahsfantasy Ryu Isnin, Ogos 13 14 Buah Fikiran Pengunjung
Sayang, aku harap dan doakan kau faham; orang yang sayang kau sanggup musnahkan apa sahaja termasuk diri dia sendiri demi engkau, tapi dia tidak akan sesekali musnahkan hidup kau dengan setiap apa yang dia lakukan walau dengan apa jua cara sekalipun. 

Orang yang sayang kau tidak akan pernah pentingkan diri dan biar kau jalani sukar sendiri. Kepentingan diri pada dia dah tak ada makna. Kiranya memang benar dia sayangkan kau, dia tidak akan sayang kau dengan cara yang salah apatah lagi heret engkau yang dia sayang ke jalan yang salah.

P/s: Buta mata lebih mulia daripada buta hati.

14 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger