Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Salam Aidilfitri Maaf Zahir dan Batin

Posted by Ahsfantasy Ryu Jumaat, Ogos 17 11 Buah Fikiran Pengunjung
Saat ini masih di IPG, kampus tak layan cuti berganti. Nasiblah. Maka budak-budak junior yang sedang praktikum atau PBS sila bersyukur sebab kalian dapat lebih cuti. Sementara menunggu cik awek jumpa penyelia kajian tindakannya tu, saya ambil peluang untuk buat perutusan Aidilfitri buat teman-teman yang datang menyinggah. Bila dah balik kampung nanti takut dah sibuk buat biskut raya tak sempat dah nak kemaskini blog, baik  saya conteng sekarang.


“Dalam bermesra mungkin ada terkasar bahasa, dalam bergurau mungkin ada terlanjur senda, dalam berjanji mungkin ada yang belum dikota, dalam berbicara mungkin ada banyak yang menyingung rasa. Jika ada ruang kemaafan, itu jualah yang dipinta. Selamat Hari Raya Aidilfitri, saya merendah diri memohon maaf untuk sekalian khilaf yang ada.”


P/s: Semoga ketemu lagi Ramadan akan datang. Marhaban ya Syawal.
*** Doakan perjalanan saya pulang ke desa tercinta dengan mudah dan selamat.

11 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger