Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Keputusan Final Piala Malaysia 2012: Kelantan JUARA !

Posted by Ahsfantasy Ryu Selasa, Oktober 16 4 Buah Fikiran Pengunjung
Hilangkan rasa yang tidak sepatutnya dengan buat montaj sempena Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2012; bosan, kecewa, marah, malas, serabut dan mana-mana rasa yang sekufu dengannya. Penat bila buat kerja tanpa ikhlas. Penat; betul-betul. Dan dia berterusan belajar untuk memperbaiki diri, doakan dia.

Kemaskini:
Alhamdulillah, hasil pertarungan dengan pertambahan masa, pasukan Kelantan FA layak bergelar Raja Piala Malaysia Musim 2012 dengan jaringan terikat 3-2. Namun begitu, perlawanan sengit dengan usaha berterusan daripada pihak ATM juga perlu diberikan pujian. Tahniah buat kedua-dua pasukan. Semoga arena bola sepak terus hangat. 

4 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger