Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Kad Kahwin Murah. Eh, Kad Kahwin Percuma!

Posted by Ahsfantasy Ryu Ahad, November 25 15 Buah Fikiran Pengunjung

Lama tak dating dengan Adobe Photoshop. Bila dah terbuka adobe tu, tergatal tangan nak design kad kahwin ala Inggeris yang ringkas. Kalau ada sesiapa nak kahwin tu, ambillah. Eh, kita tolong buatkan softcopy lepas tu cetak sendiri atas kertas 100gsm. Jimat, tapi agak penat. Kalau nak senang, terus jenguk kedai. Buat mahal-mahal pun nanti orang buang. Tujuan kad tu nak menjemput kan? Kad tak sweet tak apa, tapi bila nak mengundang orang tu, muka dan mulut kena sweet sangat-sangat. 

Kalau kawin dalam masa cool, boleh buat sendiri. Tapi kalau dah berkalut tu, tempah kedailah. Risau nanti herot sana herot sini. Haish! Kemengantukan dan kerabunan mata dah. Peace no war, jom tidur!

P/s: Ada gaya tauke kad kawen yang berjaya tak? :)

15 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger