Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Blog Azwar Syuhada Hilang? Jom Jenguk yang Baharu!

Posted by Ahsfantasy Ryu Rabu, Disember 19 10 Buah Fikiran Pengunjung
Semua orang pernah buat silap, dan kesilapan Azwar Syuhada ialah apabila secara tidak sengaja menghapuskan blognya sendiri kesan daripada tindakan delete google account. Tahu kejadian ni daripada entry di blog Leeza, saya pun tak tahu nak bantu macam mana, harapnya entry ini mampu bantu Azwar untuk mengumpulkan semula readers dan followers blog lamanya. 

Rakan-rakan semua perlu waspada dengan setiap butang delete. Bimbang terjadi kejadian yang sama. Blog yang kita sayang sejak awal dihidupkan tu tiba-tiba hilang, siapa tak sedih kan? Jom bagi semangat sikit buat Azwar, berkunjung ke blog baharunya; http://azwarsyuhada94.blogspot.com/. Selamat maju jaya, sayang!

10 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger