Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Doa Orang Putus Cinta | Hilangkan Kekecewaan

Posted by Ahsfantasy Ryu Rabu, Disember 5 5 Buah Fikiran Pengunjung
Jika haluan hidup tak lagi sehala, hubungan banyak mendatangkan dosa daripada pahala, berpisah mungkin boleh jadi jalan yang terbaik. Hidup mungkin akan jadi lebih baik dengan cara hidup yang tersendiri. Saat ikatan murni terputus di tengah jalan, tiada apa yang perlu dikesalkan, itu ketentuan. 

Bangkit, hidup kita dipayung harapan, setiap manusia ada masa depan dan kita perlukan kekuatan untuk memeluk kejayaan. Hidup satu perjuangan, jangan sesekali hilang pedoman. Jalani dengan senyuman, yakinlah ketetapan Dia merupakan sebaik-baik aturan.

P/s: Hidup penuh keindahan, ayuh mantapkan rasa bertuhan.

5 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger