Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Ahsfantasy24.Com Bertukar Kepada CikguAyu.My

Posted by Ahsfantasy Ryu Khamis, Februari 14 12 Buah Fikiran Pengunjung
Telah banyak benda yang terperangkap dalam fantasi dan kini masanya untuk mulai serius dan berpijak lebih kepada realiti. Nak tukar semuanya tentang ahsfantasy24 itu sememangnya perlukan masa. Ubah mentaliti, perbaiki diri, tingkatkan amal dan teruskan berjalan. 

Oleh sebab saya rasakan bahawa blog saya banyak mendapat perhatian daripada penduduk Malaysia, saya mengambil keputusan untuk gunakan domain .My untuk mengorat pasaran Google Malaysia. Elok sangatlah bila Cik Innanie promosikan domain percuma.

12 April 2009 saya mula tembusi maya, 13 Disember 2010 saya mula guna domain Ahsfantasy24.Com dan hari ini, 14 Februari saya mula menggunakan domain CikguAyu.My.

Salam hormat dan terima kasih buat semua teman yang telah banyak membantu dan menyokong. Mulakan semula dengan PR0. Kalau ada yang sudi war-warkan perpindahan ini, besar tapak tangan nyiru saya tadahkan. :)

P/s: Mula bertatih. Tapi ni tengah fikir nak cari domain lain. * Ketawa.
Kredit gambar: Aoao2

12 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger