Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Semakan Panggilan Temu Duga SPP PISMP dan ISMP 2013

Posted by Ahsfantasy Ryu Jumaat, Februari 15 24 Buah Fikiran Pengunjung
Bagi graduan pendidikan lulusan Institusi Pengajian Tinggi Awam (IPTA) yang bergraduat pada tahun 2012 dan graduan pendidikan lulusan Institut Pendidikan Guru Malaysia (IPGM) tahun 2012 yang bergraduat selepas Jun 2012, urusan temu duga pelantikan ke jawatan tetap sebagai Pegawai Perkhidmatan Pendidikan Siswazah Gred DG41 akan dijalankan di seluruh negara mulai 19 Februari 2013 hingga 27 Mac 2013. Semakan mengenai tarikh dan pusat temu duga boleh dibuat melalui portal Suruhanjaya di www.spp.gov.my mulai 15 Februari 2013.

Semak sama ada anda layak ataupun tidak di sini:
http://anggerik.spp.gov.my/semakan/jadual_temuduga.php http://anggerik.spp.gov.my/semakan/keputusan_temuduga_view.php

Senarai semak dokumen yang diperlukan: Senarai semak SPP (calon IPG). Untuk maklumat kanjut, hubungi Pusat Panggilan SPP di talian 03-8871 7330 ataupun rujuk laman web rasmi SPP.

P/s: Zon Utara dah merasa seruan SPP, lain-lain zon mohon sabar :) 

24 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger