Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Tarikh Luput Perkhidmatan Sim 'Broadband' SKMM Celcom

Posted by Ahsfantasy Ryu Sabtu, Februari 9 18 Buah Fikiran Pengunjung

Semalam, bila dah tamat tempoh langganan bulanan SKMM dengan harga RM25 untuk satu bulan, saya terus tambah nilai dengan niat nak teruskan langganan untuk bulan yang seterusnya. Bila dah masukkan kod langganan dan hantar ke 28882 seperti biasa, ini yang saya terima:

Sorry, this plan is no longer available for subscription. To subscribe to other plan, type Broadband & send to 28882.

Sebab nak dapatkan kepastian, terus saya hubungi talian pelanggan Celcom. Hasil borak panjang tentang pakej SKMM ni, kata pegawai pelanggan tu, perhidmatan SKMM hanya sah untuk 1 tahun penggunaan sahaja. Selepas tempoh setahun, pelanggan tetap boleh melanggan tapi dengan kadar biasa (RM50 untuk satu bulan, 1.5Gb penggunaan).

P/s: Pegawai tu juga mencadangkan saya supaya menggunakan pakej Broadband 1 Malaysia Mampu Milik. Alahai bang, duit lagi? :)

18 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger