Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Baru Ku Mengerti Apa Itu Benci Dan Peduli

Posted by Ahsfantasy Ryu Rabu, Julai 22 2 Buah Fikiran Pengunjung
Baru aku mengerti apa itu yang dinamakan 'B.E.N.C.I'
dan baru aku tahu apa itu yang dikatakan 'P.E.D.U.L.I'

Waktu dan ketika ini mengharuskan aku melakukan sesuatu, agar bisa ku lepaskan semua. Namun inilah aku, terlalu pengecut untuk meludah! bimbang jika ada suatu ketika, ku jilat ia kembali, JIJIK! inilah aku, yang sama sekali punya beda daripada kamu.

ku tak termaklumi kata hatimu, namun inilah aku! terlalu inginkan kemaafan dan kesyukuran! mendambakan di jiwaku adanya kata maaf dan syukur kerna aku tersangatlah yakin andai hanya itu yang mampu membuatkan nuraniku tersenyum riang.

Nasihat daripada Dr. Rozieta Shaari:"Jika mahukan hidup menjadi bermakna, lihatlah kembali ke dalam hati adakah tersimpan dendam kesumat terhadapnya? Lepaskan ia, tidak perlu kemelut dendam ini menjelma di dalam hidup anda."

2 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger