Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

~kErNa Ku SaYanG kAMu~

Posted by Ahsfantasy Ryu Sabtu, Julai 25 2 Buah Fikiran Pengunjung
Ingin sekali aku berlari. Bukan menjauh, tapi ingin sekali ku bawa kamu berlari, menjauh untuk semua yang ku rasa semakin menghakis wibawamu. Bukan ku cemburu dengan dunia yang kamu cipta, yang kamu rasa ia kebahagiaan sedang ia penuh noda! ingin lagi ku menyanyi, membuka tarian kata, menyatakan aku sayang kamu, kerna kamu sahabatku.

Ingin jua ku memelukmu, berseliputkan pesan, tinggalkanlah silam itu! Mungkin ada yang tertinggal tapi ada kalanya kamu harus meninggalkan untuk menemui kata tertinggal. Biarkan masa lalu itu terhenti di situ, usah kamu calarkan hari ini dengan kenangan di pentas semalam. Usah diungkap kata tidak mampu kerna ku yakin kamu sebenarnya mampu! aku jua insan yang tak sempurna yang terkadang tertimbun dek dosa, tapi ingin sekali kumelihat kamu seiringku, kerna ku tahu, destinasi kita sama, di SANA.

Lembaranku ini bukan untuk sesiapa tapi hanya untuk kamu, ~kErNa Ku SaYanG kAMu~

2 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger