Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Jiwa yang Tak Mengerti

Posted by Ahsfantasy Ryu Rabu, September 16 6 Buah Fikiran Pengunjung

Khabarnya aku ini insan yang tak mengerti, biar selautan kuhulurkan, biar bergunung ku korbankan, namun padanya aku tetap sama; Seorang insan yang tak pernah mengerti. Mungkin benar aku ini jiwa yang tak mengerti, aku tak mengerti tentang apa lagi yang ia mahu daripada aku yang seringkali terdiam sepi memikirkan tentang dia. Aku tak mengerti bagaimana harus aku menemaninya seperti yang dituntut sedang ia sentiasa bersama yang lain; Leka bersama yang lain. Aku jua tak pernah mengerti aku ini apa padanya, aku harus bagaimana, aku benar-benar tak mengerti.

6 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger