Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Oh Nuffnang!

Posted by Ahsfantasy Ryu Isnin, Disember 28 12 Buah Fikiran Pengunjung

Rakan-rakan nuffnang yang lain sila bantu saya untuk mengidupkan nuffnang yang entahkan hidup entahkan mati ini. Setelah sekian lama saya berblogging tiba-tiba tertarik dengan nuffnang. dengar-dengar, boleh dapat duit.. tapi sampai sekarang memang saya tak tahu atau faham pun macam mana nuffnang ni berfungsi. apa yang saya tahu, kalau orang klik, maka pendapatan bertambah,. Entah, betul-betul saya tak arif bab ni. 2-3 hari lepas saya pasang nuffnang code tapi akaun nuffnang saya masih tak berubah angka, bila saya boleh kaya? "aduhai duit, silalah datang bergolek padaku!"

12 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger