Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Saya Menyelinap Masuk!

Posted by Ahsfantasy Ryu Jumaat, Januari 29 12 Buah Fikiran Pengunjung

Assalamualaikum. Masuk bukan untuk menyiasat, tapi mengintai ruang dan menghirup rindu! bila mana tingkap kecintaan ini tertutup, kali ini ia terbuka untuk seisi yang menonton.

Saya agak hairan, di mana terluangnya masa sehingga jarang melakar tarian pena di sini, maafkan saya untuk itu, namun hati-hati kalian telah memanggil saya kembali pulang daripada sibuk bermain-main di luar sana! terima kasih. kini saya kembali.

Ketandusan idea, mungkin tu juga adalah penyebab jari ini senantiasa kaku, tapi dalam detik ini otak saya sedang ligat berputar, mencari idea yang sesuai.

Sememangnya saya tak punya idea di waktu ini! mungkin lebih tertarik pada perisian Adobe Photoshop.

Biar saya jadi mak nenek buat seketika, membebel tentang blog saya sendiri.. terima kasih kepada sahabat saya, Syukjohor atas informasi kelajuan blog. Ya, saya sedang berusaha meminimumkannya. Tolong-tolong untuk saya yang tidak arif ya?

Saya cuba untuk membuat "Read More" pada posting, namun kepeningan menjelma saat kod yang perlu dicari tak ditemui, saya sedih!

Header! Sebelum terlupa, dalam masa yang sama, saya sedang mencari sesuatu yang sesuai untuk dijadikan header.


P/s: Gadis dalam gambar; itu kesayangan saya!


12 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger