Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Rahsia di Depan Mata

Posted by Ahsfantasy Ryu Jumaat, Julai 2 4 Buah Fikiran Pengunjung
Bukan rantaian bersiri, namun rasa itu kembali lagi, berlegar-legar terusan menari. jika jalan itu sentiasa bertaburan duri, mampukah aku untuk sentiasa cuba berdiri? biarpun serasanya aku harus tega menghalusi, namun rebah itu menghantui diri, perit sakit sendiri yang harus dilalui...

Terang dalam gelita, bukan seperti yang terbiasa. Dalam menyulam cinta, rupanya ada cerita. Mengapa aku ini tidak diberita? Hm.. barangkali kamu lebih bahagia melihat aku berduka daripada sengketa seketika... atau mungkin jua kamu nantikan saat mereka berkata, lantas membuatkan aku lebih terluka... atau bagaimana?

Bisikkanlah satu kata, moga aku bersedia saat mereka bercanda mengundang tawa. mengapa mesti seolah-olah rahsia dan tiada apa, sedangkan ia nyata di depan di mata?!

4 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger