Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

YDP, Ku Harapkan Kamu Cepat Sembuh...

Posted by Ahsfantasy Ryu Ahad, September 26 4 Buah Fikiran Pengunjung

Pilu dan lesu, siangku kuyup air mata.. duka ini bahkan membisukan kata.. dilanda badai gelisah tak terbendung menyeka air mata.. Ya Allah, kuatkanlah dia.. Ya Allah, peluklah dia erat-erat dalam kasihMu saat dia memerlukan kekuatan dalam menjalani ujianMu. Diri ini terlalu lemah menyaksi derita itu hinggakan saat ini pipi ini sering dibasahi, doaku moga ujian ini segera berlalu dan kamu akan ceria seperti selalu.

Air mata menemani cerita, andai ada kata yang harus aku ini diberita, kuharapkan ia kisah kamu yang ceria bahagia seperti sediakala.

P/s: Doakan agar Sdr. Muhammad Syafiq bin Abdul Manaf segera sembuh...

4 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger