Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Asyik Blogwalking, Jom kita Cuba Blogrunning!

Posted by Ahsfantasy Ryu Isnin, Disember 6 28 Buah Fikiran Pengunjung
Sana sini bising dengan BlogLarian ni, mula-mula dulu taklah rasa nak hiraukan semua ni, tapi bila testimoni yang diberikan oleh mereka yang menyertai keseluruhannya adalah positif, baru terasa nak mencuba. Nak sampai ke destinasi ni bukan dengan hanya berjalan sahaja, jadi jom kita cuba berlari pula. BlogLarian merupakan medium blogwalking yang menggunakan kaedah frame yang dapat memaparkan beberapa blog dalam satu tab, jimat masa bukan? Sertai BlogLarian dengan meninggalkan link anda di Padelblog.

Kenapa saya suka blogwalking? Saya suka blogwalking kerana melaluinya saya boleh jumpa dan berkenalan dengan blogger lain, boleh bertukar idea dan pendapat, boleh tambahkan pengetahuan, boleh berkongsi rasa dan boleh meningkatkan trafik di blog kita sendiri!

Jom ramai-ramai kita tag rakan-rakan yang lain, semoga dapat manfaat bersama! Buat masa ni saya tag [cikctkikokikilala] - [HaNTwO] - [Cikgu24] - [Ery Farieha] - [Bena] - [Kembara Minda] - [Apik] - [HonEyBuNNy] -[♥ LULU ♥] -[student] - [iEyDaIsMyNamE] - [diba] - [skieyn] - [nuyu], rakan-rakan yang saya tak sempat nak tag pun jom join okay!

28 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger