Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Kembali Saya Menuntut Kemaafan

Posted by Ahsfantasy Ryu Ahad, Disember 5 4 Buah Fikiran Pengunjung

Pelbagai dugaan saya tempuh, alhamdulillah segalanya membahagiakan... biarpun terkadang sakit dan perit hingga mencurahkan titisan jernih di pipi, terima kasih sahabat, yang di sisi menemaniku meredakan segalanya..

Buat sahabat blogger, maafkan saya kerna turut menyepi di sini, ada jua kekangan yang membantut tarian jemari saya untuk laman ini sejak final exam yang lalu. maafkan.

Buat sahabat blogger yang baru, maaf jua saya pohon, tidak sempat follow u back, harap bersabar dan memahami keadaan saya di kampung, hanya GPRS yang membantu, agak sukar untuk melengkapkan langkah untuk mengikuti antum, tambahan pula di laman yang agak berat untuk dipaparkan keseluruhannya..huhu, maafkan saya? saya akan cuba, insyaallah..jika bukan sekarang, mungkin saat saya kembali ke institut nanti, di bulan hadapan..

P/s: Maafkan saya teman, untuk segalanya..

4 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger