Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Gadis Jelita, Ayuh Tenangkan Kekusutan!

Posted by Ahsfantasy Ryu Sabtu, Disember 18 6 Buah Fikiran Pengunjung
Andainya kusoalkan bagaimana harus kamu lakukan bagi berhasil membawa pulang erti ketenangan, pastinya kamu punyai jawab yang begitu indah. kamu tahu tentang apa yang kamu perlu kerjakan namun diri ini buntu mengapa harus kamu kaku disitu teman.

kegagalan yang lalu bukanlah bererti kamu menemui kekalahan yang menoktahkan segalanya, itu yang harus kamu selitkan dalam kekuatan jiwamu. Melepaskannya pergi tanpa mengharapkannya kembali bukan bererti kamu hanya membiarkan pergi segala yang kamu cintai tapi kamu juga akan membebaskan dirimu daripada kekesalan di kemudian hari. Jangan sesekali kamu suburkan marah dan kebencian atas segalanya namun himpunkanlah segala kewujudan rasa yang ada untuk menjadikan kamu lebih matang dan bijaksana dalam menyusuri kehidupan yang mendatang.

P/s: Kamu adalah apa yang kamu fikirkan tentang diri kamu.

6 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger