Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Widget Mengesan Jejak Pengunjung Blog

Posted by Ahsfantasy Ryu Jumaat, Disember 17 4 Buah Fikiran Pengunjung
Cuba jeling sedikit ke arah sidebar saya tu, ada satu widget untuk mengesan pengunjung yang datang ke blog kita kan? Jeling jangan sampai juling okay. Terdapat 3 rekabentuk yang dapat kita pilih iaitu nama/gambar blogger beserta alamat blognya, nama/ gambar blogger bersama detik terakhir dia beristirehat di blog kita dan yang ketiga hanya memaparkan gambar blogger semata-mata.

Rakan-rakan blogger yang masih belum menyertai gengblogger di http://gengblogger.com/ bolehlah menyertainya sekarang dan dapatkan widget ini secara percuma! Dapatkan widget tersebut di laman visitor widget.

P/s: Selamat kunjung-mengunjungi...

4 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger