Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Kelantan Juara Piala Emas Raja-raja 2010

Posted by Ahsfantasy Ryu Ahad, Disember 12 13 Buah Fikiran Pengunjung
Ketiadaaan nama-nama pemain yang sering menjadi sebutan bukan penghalang pasukan Kelantan untuk menawan Piala Emas Raja-raja yang ke-70 di Stadium Sultan Muhammed ke-IV semalam.

Biarpun pasukan Kelantan dilihat banyak menyerang kubu pertahanan pasukan Kedah, namun tiada sebarang gol dapat dihasilkan meyebabkan jaringan kaku di angka 0-0 sehinggalah tamat 120 minit masa perlawanan.

Pasukan Kedah ditundukkan oleh Pasukan Kelantan dengan jaringan penalti 3-4. Alhamdulillah penjaga gol kesayangan Kelantan, Mohd Shahrizan ismail mampu menyelamatkan 2 sepakan penalti daripada pemain pasukan Kedah.

P/s: Ambo sayae Kelate!!!

13 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger