Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Terbaru Tentang Dunia Facebook!

Posted by Ahsfantasy Ryu Selasa, Disember 7 16 Buah Fikiran Pengunjung
Tak main-main, memang saya mungkin agak ketinggalan tentang susun atur facebook yang terbaru ni. Hmm buat mereka yang sama-sama ketinggalan tu, jom kita bangun dari lena! Bagi saya, okay la layout terbaru ni. Bukan berubah warna seperti friendster yang telah bertukar kepada hijau ya, facebook tetap kekal dengan kelembutan dalam birunya.

Cuma susunan ni saya tengok lebih kemas sebab rakan-rakan tak perlu nak belek satu persatu, contohnya tekan tab 'info' untuk tahu lebih lanjut pasal kita, tekan tab 'photo' untuk tengok gambar-gambar kita. Sekarang semuanya dalam satu tab!

P/s: Lihat dan rasai sendiri on facebook!

16 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger