Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Google > ahsfantasy24

Posted by Ahsfantasy Ryu Selasa, Disember 7 4 Buah Fikiran Pengunjung

Untuk perkongsian. saya pun dah lupa dari mana saya pernah baca dahulu. Tapi sementara punyai masa yang tak tahu nak buat apa, saya pun buka lembaran ni. Mula rasa nak tukar Hompage Google Chrome saya ni, saya pun tukarkan perkataan Google kepada ahsfantasy24. Mungkin ramai yang dah tahu, tapi bagi yang baru nampak, jom cuba!


  1. Mula-mula, layari : http://funnylogo.info/create.asp;
  2. Masukkan nama dan style yang sahabat-sahabat mahukan di ruangan yang disediakan;
  3. Tekan butang Create My Search Engine;
  4. Copy URL Home page idaman tu;
  5. Akhir sekali paste URL tersebut di tempat setting home page, save!

Selamat Mencuba!




4 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger