Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Cara Bodoh untuk Menaikkan Trafik

Posted by Ahsfantasy Ryu Khamis, Januari 6 36 Buah Fikiran Pengunjung

Benda lain rosak, mungkin tak apa. Tapi kalau otak rosak, memang dak tak ada sparepart dan banyak menyusahkan macam orang lain macam you, bro! jangan rosakkannya dengan kebodohan dan kepentingan diri sendiri. Nak naik, jangan pijak orang. Nak jatuh pun jangan tarik orang. Nak pancing trafik pun agak-agaklah. Atau memang dah kering idea tak tahu nak tulis apa bro? Jangan sakitkan hati gadis jelita tu boleh tak?


Saya penah tulis pasal pendekatan, saya juga pernah tulis tentang maruah dan martabat. Rasanya kedua-dua entry tersebut dapat merungkai punca kekecohan ni, sila terjah jika perlu. Harapnya semua ni tak berulang, tak best kan kalau ada yang mencetuskan suasana tak tenteram dalam dunia blogger macam ni.

Matlamat tak menghalalkan cara, so sila pilih hang nak pahala atau dosa! Nak berdakwah atau menasihat itu kena gunakan cara yang sebetulnya, bukan main hentam nak tunjuk lagak. Kita tak tahu tempat kita nanti di syurga atau neraka, kita juga tak tahu yang tempat dia di syurga atau neraka, hey iman itu boleh bertambah dan berkurang! Sila ingat.

P/s: Darl, aku tahu kamu kental, sabar okay.. Good luck in your exam! :)

36 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger