Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Kecelaruan Identiti: Tolong Komen Kejap!

Posted by Ahsfantasy Ryu Selasa, Februari 1 22 Buah Fikiran Pengunjung
Kalau ada yang perasan, sejak sebulan yang lalu blog saya ni selalu bertukar-tukar template. Kejap pink, kejap ungu, kejap hijau.. Alih-alih hijau juga. Pening. Makin diselidiki, makin banyak yang mengganggu fikiran. Berat? Rasanya memang dah berat hampir-hampir obesiti. Saiz dah mencecah 113 KB, dan masa load pun meningkat. Macam mana nak tahu? Sila timbang di: Penimbang Blog/Laman Web.

Teman-teman yang kacak jelita, cuba bagi komen, kritikan, saranan, cadangan atau kutukan yang membina untuk tuan tanah tentang blog ni boleh? Jasa kalian amat dihargai. Sayang kalian ketat-ketat! Mwah!

22 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger