Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Senyum Februari: Harga Minyak Naik Lagi!

Posted by Ahsfantasy Ryu Selasa, Februari 1 31 Buah Fikiran Pengunjung

Memang menarik, harga minyak naik lagi di Februari 2011 ni. Hajat saya nak pergi sekolah naik Mercedes dan BMW rasanya perlu dihentikan. *Haha, berangan!*

Biasalah tu, seusai pilihanraya, ada-ada sahaja agenda yang akan mengguriskan hati rakyat dan sekarang kenaikan minyak RON 97 (RM 2.40 seliter naik kepada RM2.50 seliter) bermula hari ini. Takkan nak menampung balik duit pembelian umpan-umpan pengundi? Apung, mengapung, terapung pun lantaklah, yang pastinya apa yang mereka buat, kita terpaksa terima.

P/s: Sila menjadi cerdik sewaktu pilihanraya. Saya tak kisah sesiapa yang memerintah, tapi saya menyokong pemerintahan Islam! Kalau Sekalian rakyat berlapar, pemimpin yang terdahulu merasainya, bukannya berlagak sewa hotel RM 100,000 untuk semalaman di Dubai!

31 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger