Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Hassan Skodeng (blogger) Dilepaskan Oleh Mahkamah

Posted by Ahsfantasy Ryu Selasa, Mac 15 18 Buah Fikiran Pengunjung
Selepas balik dari Pantai Irama dengan My Love, Dayu, Irfan dan Ikmal tadi baring-baring, bosan, buka laptop, hadap MyMetro. Wah, ada blogger diheret ke mahkamah! Itu cerita beberapa bulan yang lalu, namun kini beliau telah dilepas tanpa dibebaskan oleh Mahkamah Sesyen. Eh, macam mana tu?

Siapa? Hassan Skodeng! Mana nak jumpa? Kat blog Nose4news! Kenapa sekarang baru saya tahu? Mungkin sebab Encik Hassan kita ni menulis dalam Bahasa Inggeris, cikgu bahasa Melayu macam saya ni kurang tertarik untuk menjelajah ke sana. Haish!

P/s: Rasa macam nak cari pakwe peguamlah pula. Haha gatal!

18 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger