Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Karnival Sukan Wanita Ke-4

Posted by Ahsfantasy Ryu Ahad, April 3 30 Buah Fikiran Pengunjung
Dalam kesibukan di sekolah, teringat banyak program luar yang selalu mengisi ruang waktu sewaktu dahulu.. Paling terkini, Karnival Sukan Wanita Kali Ke-4 di IPG Kampus Bahasa Antarabangsa hasil kerjasama Malaysian Masters Athletics Association (MMAA), KBS dan IPG Kampus Bahasa Antarabangsa 5 Mac yang lalu. Rindu.

Program ini dikelolakan dengan tujuan meningkatkan kesedaran dalam kalangan kaum wanita bahawa adalah penting untuk mereka menjaga kesihatan dan kecergsan diri supaya dapat menjamin kesejahteraan keluarga.

Antara aktiviti menarik telah dijalankan sepanjang karnival ialah senamrobik, ceramah kesihatan, bola jaring pakaian beragam dan larian lebuh raya 5km. Y.Bhg. Datuk Rektor IPGM telah melepaskan setiap kategori larian dan juga telah menyempurnakan acara penyampaian hadiah pada petang tersebut.

P/s: Akan datang, Jamboree di Jengka, tak sabar menunggu, namun pasti akan sayu untuk meninggalkan sekolah Kebangsaan Budu yang sangat memikat hati!

30 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger