Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Keputusan Peperiksaan Teori Pegawai Teknik KOAM April 2011

Posted by Ahsfantasy Ryu Isnin, Mei 9 13 Buah Fikiran Pengunjung
Dalam suasana nafas yang belum lega selepas pulang daripada praktikum bulan lalu, setibanya di kampus perlu menghadiri kursus Teori Pegawai Teknik KOAM seterusnya menduduki peperiksaan seperti kebiasaaan. 


Hari ni dikhabarkan pula tentang keputusan yang telah dikeluarkan. Seramai 3350 calon telah menduduki peperiksaan tersebut dari seluruh Malaysia, hanya 41.8% yang lulus manakala selebihnya gagal.

Alhamdulillah, meski bukan di takuk cemerlang, tetap juga lulus, setimpal dengan apa yang diusahakan. Tahniah buat rakan-rakan yang lulus dan lulus cemerlang dalam peperiksaan tersebut! Bagi yang belum berjaya, peluang akan datang insyaallah akan tiba.


Kepada mana-mana calon yang ingin menyemak keputusan kalian, sila layari laman scribd melalui talian: http://www.scribd.com/doc/54952644/Keputusan-Peperiksaan-Teori-Koam-2011


P/s: Sedang risau memikirkan tentan Kursus Kejurulatihan Badminton BAM yang akan menjelma dua hari lagi. Semoga segalanya dipermudahkan.

13 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger