Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Malaysia Lawan Myanmar di Stadium Sultan Muhammad Ke-IV

Posted by Ahsfantasy Ryu Sabtu, Jun 11 17 Buah Fikiran Pengunjung
Serius, tadi mengalami kebuntuan untuk mengisi sisa masa yang ada di kampung. Lepas solat Zohor ambil kunci kereta, drive ke Kota Bharu. Alone, pemandu import outstation. Nak ke pantai area Bachok, cuaca tak cantik. Tak ada hala tuju. Pusing-pusing KB sampai kepala naik pusing. Nampak orang berduyun di stadium, ada gerai-gerai jualan, singgah. Ingat nak tengok program Ggateh Sihat, tapi ternyata dah salah lokasi.


Dahaga, beli air kelapa, RM 1.00. Tengok orang jual tiket, baru teringat malam ni ada Perlawanan Persahabatan antara Malaysia dengan Myanmar. Walaupun tanpa Khaurl Fahmi Che Mat, Mohd Muslim Ahmad, Mohd Fadhli Shas, Mahali Jasuli, Norshahrul Idlan Talaha, dan Mohd Safee Sali, harap Malaysia tetap unggul. All the best malaysia!

Dalam perjalanan pulang, baru teringat kat owner comel http://www.homemadechoc.com/. Tunggu di Pasaraya Bilal, call dia. 10 minit lepas tu dia datang dengan tart keju. Suka! Thanks akak! ^^,


Update: Malaysia menang 2-0 hasil sepakan penyudah oleh Amirulhadi Zainal pada minit ke-28 dan Baddrol Bakhtiar pada minit ke-55.

P/s: Tuan Pengarah, boleh tak kalau cuti semester ni dipanjangkan lagi?

17 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger