Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Dia Telah Dijemput Tuhan

Posted by Ahsfantasy Ryu Isnin, Ogos 15 12 Buah Fikiran Pengunjung
:: 15 Ogos 2011 ::

Terlalu sibuk berpraktikum di sekolah, saya tak perasan beberapa panggilan yang tidak dijawab daripada beberapa orang ahli keluarga tertera di muka telefon sejak jam 11 pagi. Pulang dari sekolah lebih kurang jam 2.30 petang baru sedar. Itupun setelah dia menghubungi saya untuk menyampaikan berita tu.

Segera saya hubungi bonda, teresak sedikit tangisan namun saya redha jika itu ketentuanNya. Paksu meninggalkan kami di bulan mulia, semoga roh Paksu tenang di sana. 

Ab Aziz bin Ibrahim
Al-fatihah~

P/s: Setiap yang menemui pasti akan meninggalkan. Hargai selagi ada, namun fahamilah bahawa suatu hari ia akan pergi jua.

12 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger