Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Semoga Bahagia Sampai Syurga

Posted by Ahsfantasy Ryu Rabu, Oktober 5 10 Buah Fikiran Pengunjung
*Godek-godek external hard disk tadi, hati tercuit dengan gambar ni.

Pada cuti sempena penubuhan Malaysia yang lalu, saya berkesempatan untuk ke Majlis Penyatuan roomate saya sewaktu praktikum di zon Benta dengan suaminya yang merupakan skuad yang sama-sama membawa misi yang serupa semasa menyertai perlawanan hoki wakil institut bagi KAGUM peringkat kebangsaan pada tahun 2009 lalu. Alhamdulillah, dua insan ini telah disatukan dengan ikatan suci; pernikahan. 

"Ya Allah, berkatilah pernikahan ini, limpahkanlah baraqah dan rahmat kepada pasangan suami isteri ini, Azlan dan 'IzzahKurniakanlah mereka zuriat yang soleh dan solehah. Kekalkanlah jodoh mereka di dunia dan di akhirat dan sempurnakanlah agama mereka dengan berkat ikatan ini."

P/s: Mak, bila orang boleh kahwin? (◕‿◕✿)

10 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger