Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Aku Buang Semua Janji

Posted by Ahsfantasy Ryu Jumaat, November 25 25 Buah Fikiran Pengunjung
Saat rasa itu kau keji seolah jiwa tak ada erti. Kau kata semua mati tak ada nyawa, cuma dusta penyedap hati. Apa kau nampak aku punya hati? Saat aku ungkap aku sayang kau sampai jantung terhenti? Kau terus ketawa tak hilang hilai. Memang tersakiti. Sekarang biar aku buang semua janji. Biar berdua sama meniti, sama-sama memerhati.

Memang sukar bila masuk tajuk hati. Kerna kau dan aku sama-sama tak mengerti. Di hati kamu aku tak pasti. Biar sampai mati, biar jenuh menanti, aku ingin kembali ke realiti. Aku tutup semua janji, moga jika ada yang menjauhi, takkan ada yang menangisi.

P/s: Biarkan berlalu sebegitu sahaja.

25 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger