Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Semarak Rukun Negara: Jom Masuk Felda 2011

Posted by Ahsfantasy Ryu Selasa, November 29 26 Buah Fikiran Pengunjung

19 hingga 23 November 2011. Jangka masa yang penuh keindahan bila sertai Program Semarak Rukun negara: Jom Masuk Felda. Apa yang seronok pun saya tak tahu. Seronoknya bila dapat jumpa kawan-kawan baru. Paling seronok bila dapat keluarga angkat yang sporting. Lagi seronok bila jumpa geng pengadil masa Karnival Sukan Wanita dulu-dulu. Oh, bahagia!

Duduk rumah mak angkat memang seronok, rasa macam tengah mengorat mak mertua. Tolong mak masak, kain terbakar. Tolong mak bakar roti, tersilap guna planta lama. Alahai bau macam nak pengsan, rasa tu tak payah cakap, pahit. Nak ambil hati, makanlah sampai habis. Macam failed kan?

Kamu salah seorang peserta program ni? Jom berkumpul dalam group Semarak Rukun Negara di Facebook. Dalam menyembang tentang program tu jumpalah geng-geng cikgu blogger yang sertai sama, jom jenguk ! Dengar cerita yang sama dalam versi yang berlainan daripada mereka.



P/s: Ada gadis kena paksa main bola masa dia tengah syok jadi penonton. Eh, comel!

26 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger