Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Maaf Untuk Kamu | Cinta Yang Tak Terucap

Posted by Ahsfantasy Ryu Sabtu, November 5 7 Buah Fikiran Pengunjung

Maafkan aku; untuk kamu, cinta yang tak terucap. Maafkan aku; untuk kamu, cinta yang kau simpan. Aku lagi penat dihimpit dalam samar. Mungkin hanya ada dalam tiada, aku tidak pasti. Lagi merenung lagit, tiada apa yang mampu kulakukan; aku hanya mampu tersenyum. Senyum tanpa getar jiwa; yang pernah buat ia kencang sewaktu kali pertama kita berjumpa. 

“Tidak ada yang dapat menolak ketentuan Tuhan kecuali doa”

P/s: Cinta akan menyakitkan ketika kamu berpisah dengan dia yang kamu cinta, lebih menyakitkan apabila kamu dilupakan oleh dia yang kamu cinta, tapi cinta akan lebih menyakitkan saat dia yang kamu cinta tidak pernah tahu tentang apa yang sesungguhnya kamu rasakan.

7 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger