Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Gambar Rozita Che Wan Bertudung Di Kelantan

Posted by Ahsfantasy Ryu Ahad, Disember 25 28 Buah Fikiran Pengunjung
Kalau sebut nama Rozita Che Wan ni, susah dah nak jumpa orang yang tak kenal dia. Sekarang dah macam sinonim dengan produk Safi Rania; dutalah katakan. Tadi hantar adik ke mall jumpa kawan-kawan dia. Masa pergi, tak kesiklah ada dia jadi teman, bosan tahu tak bila memandu keseorangan? Masa adik tengah lepak dengan kawan-kawan dia tu, mujur ada kawan yang datang temankan saya, lepak-lepak, makan-makan. Paling best, bila dia yang belanja. Oh, ligat bahagia! 

Pukul 3 petang kawan tu nak kena pergi kenduri di Pasir Putih. Bila call adik, dia cakap tak nak balik lagi. Kalau dah jumpa kawan tu memang tak ingat dunia. Rasa macam buang masa duk bertenggek macam tunggul di mall tunggu dia, saya baliklah duhulu. Masa balik ni buat jakun la pandu kereta sambil snap gambar. Bosan bila memandu tanpa teman, tahu tak?

Nampak pula gambar Rozita Che Wan di tiang-tiang letrik. Tak daya la nak turun kereta, gila pula orang cakap bila terlebih semangat. Kamera dari dalam pun jadilah. Jadi, silalah menikmati gambar Rozita Che Wan manis anggun bertudung hasil tangan saya di waktu melayan kebosanan atas kereta tu. Kalau ada yang nak jumpa Rozita Che Wan bertudung tu, jumpalah dia di Mydin Mall Kubang Kerian 30 Disember 2011 ni jam 3 hingga 4 petang. Sekian!

P/s: Kamu, terima kasih untuk Pizza Ultimate Cheesy dan diari 2012 tadi!

28 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger