Segala cadangan, perkongsian, komen, kritikan membina, teguran atau apa juga respons kepada pihak penulis, bolehlah diajukan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com. Terima kasih atas kunjungan...

Kesibukan Dalam Gelombang Kenduri Perkahwinan

Posted by Ahsfantasy Ryu Isnin, Mac 12 12 Buah Fikiran Pengunjung
Sejak cuti sekolah bermula, ni baru ada kelapangan nak usik blog. Agak sibuk, mengalahkan pengantin. Eh, 10 Mac baru-baru ni kawan baik saya buat majlis akad nikah! 11 Mac kenduri. 2 hari juga saya melepak di sana, ambil berkat pengantin orang kata. * Senyum kambing. Memang seronok, boleh lepak dengan kawan-kawan setelah masing-masing sibuk praktikum.

Memandangkan kawan saya ni kahwin semasa cuti persekolahan, Guru Besar sekolah saya dengan penuh cool menasihatkan saya supaya bila nak kahwin, ambil masa bukan cuti persekolahan, nanti boleh ambil cuti peruntukan perkahwinan selama 7 hari. Tapi ni untuk perkahwinan kali pertama sahaja. Insyaallah boss. * Senyum kambing lagi.
Pada tarikh yang sama juga diadakan majlis rakan-rakan IPG lain yang tidak sempat saya nak hadiri. Gambar pengantin tak ada buat masa ni. Dapat muat naik gambar saya dengan Abang Jib masa lepas makan kenduri ni pun dah cukup bahagia. Gambar pengantin tu simpanlah dulu. Eh! Gurau-gurau...

P/s: Bersediakah saya untuk menjengah ke alam perkahwinan? Usik jiwa, tanya iman.

12 Buah Fikiran Pengunjung:

Catat Ulasan

Penulis mengalu-alukan sebarang perkongsian maklumat, komen, cadangan penambahbaikan, dan respons untuk untuk meningkatkan mutu kandungan dan penulisan di blog ini. Hantarkan maklum balas melalui ruangan komen atau emelkan kepada penulis melalui emel ahsfantasy24@yahoo.com.

Jangan lupa untuk menjadi pengikut setia, klik 'FOLLOW' sekarang! (◕‿◕)

...Tulisan Rakan Blogger